Lund har ett brett utbud av olika begravningsbyråer som kan hjälpa till med diverse frågor relaterade till begravning. Oavsett om du behöver hjälp med planering av en begravning, vill ha vägledning med hur du ska anordna minnesstunden eller behöver ha hjälp med att hitta en lokal, så finns de alltid nära till hands. Några av dessa begravningsbyråer är bland annat Johanssons begravningsbyrå och Axelssons begravningsbyrå.

Johanssons begravningsbyrå

Johanssons begravningsbyrå har flera års erfarenheter att hjälpa till med personliga begravningar som är anpassade efter dina och den avlidne personens önskemål. Oavsett om det gäller kyrkliga begravningar, borgerliga begravningar eller begravningar med annan trosuppfattning, så kan du vända dig till dem för att få konkret rådgivning samt hjälper dig att hitta var du kan hyra lokaler som är anpassade efter dina förhoppningar.

Företaget hjälper även till med planeringar vid personliga och speciella minnesstunder. Var dessa minnesstunder äger rum kan variera från person till person, då det är upp till var och en att bestämma. För att få din önskan uppfylld hjälper Johanssons begravningsbyrå till på bästa sätt i den mån det är möjligt.

Axelssons begravningsbyrå

Axelssons är en auktoriserade begravningsbyrå som funnits sedan 1870- talet. De har en hög expertis när det kommer till alla frågor relaterade till begravning, om det så rör sig om att få hjälp med planering av själva akten, till hur minnesstunden ska gå till eller var en borgerlig begravning kan äga rum och så vidare.

För att hjälpa till på bästa sätt och besvara dina frågor har Axelssons begravningsbyrå alltid en jourhavande telefon tillgänglig oavsett tid på dygnet. Med sin långa erfarenhet av yrket förstår de innebörden med att anordna en personlig och vacker begravning, men också hur viktig minnesstunden är. Byrån förstår vikten av att anhöriga och vänner ska kunna få ta farväl av sin bortgångne vän.