Vid vissa tillfällen kan det vara lämpligt att ta kontakt med begravningsbyråer för att få hjälp och vägledning när man vill hyra lokaler. Det gäller framförallt för de som vill anordna en minnesstund eller borgerlig begravning.

 

 

Få hjälp att hitta rätt lokal med Fenix begravningsbyrå

Fenix begravningsbyrå är en byrå som varit verksamma sedan år 2014 och hjälper till med olika begravningsrelaterade frågor. Med sin höga expertis har de expanderat snabbt över hela landet och kan hjälpa till med vägledning inom flera olika områden. Inte minst kan de hjälpa till att hitta rätt lokal för en personlig och vacker minnesstund, oavsett om det är för en större eller mindre samlingsgrupp. De kan också hitta en lokal vid andra begravningsalternativ som skiljer sig från den traditionella kyrkliga, så som borgerliga begravningar eller begravningar med andra trosuppfattningar.

På Fenix begravningsbyrås hemsida kan man hitta all nödvändig information för den som önskar veta mer i vilka lokaler med anknytning till diverse kyrkor som man kan använda sig utav om man vill ha en borgerlig begravning utan några religiösa inslag, men också vilka församlingshem som tillåter arrangerade minnesstunder efter begravningen.

Tycker man att det är svårt att leta upp informationen själv på deras hemsida kan man alltid nå dem gratis via deras jourhavande telefon som har öppet dygnet runt för rådgivning.

Andra begravningsbyråer som kan hjälpa till

Om just Fenix begravningsbyrå inte skulle finnas i ditt närområde så finns det andra begravningsbyråer som man kan få hjälp av för att ta reda på vilka företag eller församlingshem som anordnar minnesstunder och borgerliga begravningar.

De allra flesta begravningsbyråer är mycket kunniga vad det gäller att planera begravningar, minnesstunder och utförandet av dem i en detaljerad ordning. För dig som är osäker på vilka begravningsbyråer som är pålitliga i sina tjänster är det bra att titta efter om de har blivit auktoriserade av Sveriges begravningsbyråers förbund.