Det finns många anledningar till att hyra lokaler i stora som små städer. Oavsett om det är för festlighetens skull, konferens, affärsmöten, möten kring politiska frågor eller minnesstunder, så finns det alltid en passande lokal i din närhet.

Hyra lokal i Kävlinge

Kävlinge har ett brett utbud av lokaler som man kan hyra hos olika företag och föreningar för diverse ändamål. Det finns allt från lagerlokaler, festlokaler, lokal för bröllop, sammanträdande och mycket mer. Några föreningar och företag som har möjlighet för uthyrning är bland annat Byagården i Lilla Harrie, Byastugan i Hofterup och Huvudstorp.

  • Byagården i Lilla Harrie är en hemtrevlig lokal för festligheter. Man hyr lokalen antingen per dygn eller timme beroende på hur länge man beräknas vara på plats. Lokalen rymmer 80 personer som max. I lokalen har man tillgång till riktigt kök. Lokalen passar utmärkt vid bröllop, släktträffar eller liknande.
  • Byastugan i Hofterup erbjuder en lokal som är perfekt vid sammanträffanden och övernattning för barn och ungdomar. Lokalen rymmer mellan 60-70 personer och är välutrustad med kök och badrum. I Byastugan finns det även tillgång till en scen för uppträdanden.
  • Huvudstorp är en mötesplats som riktar sig främst för konferens och möten vid mindre samlingsgrupper. Lokalerna rymmer som max 30 personer och är vackert designade med kakelugnar, takmålningar och veranda. I lokalen har gäster alltid tillgång till trådlöst internet och monitor.

Hyra lokal i Arlöv

Arlöv är en liten tätort, vilket gör att utbudet av att hyra lokaler är väldigt begränsat. Men är man på jakt efter att hitta en lokal för att anordna en privat tillställning eller vacker minnesstund kan man göra det i samband med begravning på Arlövs kyrka. Efter begravningen finns det möjlighet att hyra en lokal i Arlövs församlingshem, det rekommenderas att den aktuella begravningsbyrån hjälper till med att informera kyrkan kring önskemål.