I mindre tätorter som Södra Sandby och Staffanstorp kan det vara svårt att hitta lokaler att hyra för personliga eller större arrangemang. Det är därför vanligt att man hyr lokaler i närområden, framförallt för de som önskar en privat tillställning såsom en minnesstund. För att få hjälp med hur man hittar lokaler i sådana lägen kan man alltid kontakta begravningsbyråer för vägledning.

Hyra lokal i Södra Sandby

Om man är ute efter att anordna en stor fest eller en föreställning finns det en bra lokal i Södra Sandby som man kan hyra, det är Föreningsgården som ägs av Södra Sandbys IF. Lokalen lämpar sig för stora föreställningar. Det kan vara allt från fester, framträdanden, sammanträden och så vidare. Festlokalen är utrustad med ett riktigt kök där kyl, frys och spis finns. Man har även tillgång till full köksutrustning så som bord, stolar, bestick, glas och tallrikar. Lokalen rymmer allt som allt 150 personer och är mycket populär vid ungdomsfester. För att boka lokalen behöver man vara ute i god tid, då den nästan alltid är uppbokad.

Hyra lokal i Staffanstorp

Gästis i Staffanstorp är en restaurang som ger möjlighet till uthyrning av lokal vid konferens och fest. Det finns två olika lokaler som man kan hyra beroende på vilket ändamål man har. Dessa är Stora konferensrummet och Festmatsalen.

Stora konferensrummet är utrustat med allt som är lämpligt vid en konferens såsom projektor, Whiteboard, DVD och video, blädderblock och trådlöst internet. Lokalen rymmer mellan 40-55 personer beroende på hur rummet är möblerat vid sittning. Lokalen ligger på övervåningen och har en egen lounge.

Festmatsalen lämpar sig för föredrag eller stora festligheter då lokalen rymmer mellan 60-70 personer. Önskar man mat från restaurangen kan man beställa det i samband med bokningen på deras hemsida eller via telefon, vilken kan var en bekväm lösning.