För dig som önskar anordna ett mindre arrangemang för privata ändamål, möten, konferenser eller minnesstunder så finns det flera lokaler i Lund man kan höra av sig till. De flesta verksamheter som har lokaler för stora festligheter brukar även ha tillgång till mindre lokaler, liksom Petersgård och Pingstkyrkan i Lund.

 

Hotel Djings Khan

Trots att det här företaget främst är ett hotell så finns det möjlighet till att hyra lokal hos dem. Framförallt om man önskar en trevlig miljö för en minnesstund. Lokalen som hyrs ut är hotellets matsal som rymmer upp till 50 personer och går endast att boka för arrangemang under dagtid.

Petergårdens mindre lokaler

Petersgården är ett församlingshem som har tillgång till flera lokaler, både stora som små. För de som söker mindre rum vid exempelvis möten, minnesstunder och liknande arrangemang finns rummen klubbrummet, biblioteket och blå rummet tillgängligt.

  • Klubbrummet är främst anpassat för de som ska ha möten eller föreläsningar men går att möblera om efter önskemål. Lokalen rymmer upp till 25 personer.
  • Biblioteket rymmer upp till 14 personer och är perfekt för den som önskar en privat stund, exempelvis ett möte.
  • Blå rummet möbleras helt efter önskemål. Lokalen rymmer upp till 25 personer.

Pingstkyrkan i Lund mindre lokaler

Pingstkyrkan i Lund har flera lokaler som kan användas för olika ändamål. Vid mindre arrangemang är lokalerna Lilla konferensrummet, källarvåningen/grupprum och dansstudion tillgängliga.

  • Lilla konferensrummet riktar sig framförallt till möten och konferens, därav namnet. Rummet rymmer högst 10 personer.
  • Källarvåningen/Grupprummet rymmer upp till 60 personer och kan delas in till två grupprum om det skulle önskas. Vill man ha servering i denna lokal kan man räkna med ca 30 sittplatser. Det finns tillgång till kök, whiteboard och soffgrupper i denna lokal.
  • Dansstudion hyrs endast ut för speciella ändamål som har med dans att göra. Lokalen rymmer upp till 15 personer och har tillgång till dusch.