Planerar du att anordna ett större arrangemang? I Lund finns det många företag som utlånar sina lokaler för diverse olika föreställning och mängd deltagare. I denna artikel kommer du hitta flertalet lokaler som tar emot större samlingsgrupper från hela landet.

Pingstkyrkan i Lund

Oavsett om du ska ha en konferens, anordna ett bröllop, ha föreläsning, ha en konsert, ett möte eller en minnesstund i samband med begravning så har Pingstkyrkan i Lund flera olika lokaler som man kan hyra. För den som planerar ett större arrangemang så rekommenderas lokalernas stora salen och festvåningen.

  • Stora salen påminner om en vanlig kyrkolokal. Det som skiljer dem åt är att denna sal är digital utrustad med PA-system, projektor, en stor scen, trådlöst internet och mycket mer. Salen rymmer 250 personer.
  • Festvåningen innehar en fullt utrustat kök där man gemensamt kan laga mat eller servera en catering om det önskas. Den här anläggningen lämpar sig extra bra för de som planerat in en måltid tillsammans, som exempelvis vid en minnesstund som många kommer delta på. Festvåningen rymmer ungefär 200 personer.

Petersgården i Lund

Petersgårdens kyrka har flera olika lokaler som de hyr ut i olika sammanhang. Beroende på om det är en konferens, fest eller minnesstund kan priserna och utbud av lokal variera något. Allt som allt finns det 6 olika lokaler med olika maxbegränsningar. De större lokalerna är bland annat Kyrktorget, Mariasalen och Petersalen.

  • Kyrktorget är en öppen lokal där upp till 100 personer ryms. Det finns tillgång till kök för dem som önskar att servera mat. Lokalen är endast tillgänglig kvällstid och på lördagar.
  • Petersalen är en trevlig festlokal som rymmer 40 personer. Lokalen är utrustad med piano, soffgrupp och ljudanläggning.
  • Mariasalen ligger intill Peterssalen och lämpar sig för konferenser, föreläsningar, fester, minnesstund och andra möten. Upp till 50 personer ryms i lokalen.